[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 6، شماره 22 - ( تابستان 1394 ) ::
جلد 6 شماره 22 صفحات 11-18 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi, Nikolskii, 1897)
رحیمه خمر، احمد قرایی* ، مصطفی غفاری، عبدالعلی راهداری
، agharaei551@gmail.com
چکیده:   (3457 مشاهده)

در تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر شاخصهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان سفیدک سیستان ،(Schizothorax zarudnyi) تعداد ۸۴ قطعه بچه ماهی با میانگین وزن اولیه ۱۳/۴۴±۱/۹۷گرم و طول متوسط اولیه ۱۳.۵±۰.۸سانتیمتر با چهار جیره غذایی حاوی مقدار کربوهیدرات و چربی یکسان و میزان پروتئین متفاوت (D۴ = %۴۰ ،D۳ = %۳۵ ،D۲ = %۳۰ ،D۱ =%۲۵) طی مدت ۸ هفته غذادهی شدند. بچه ماهیان در چهار تیمار و سه تکرار، در ۱۲آکواریوم ۵۰ لیتری به طور تصادفی رهاسازی شدند. طبق نتایج به دست آمده بیشتر ین افزایش وزن بدن  ۷/۳۳±۱/۳۵گرم)، در گروه تیماری ،D۱ مشاهده شد، که نسبت به سایر گروههای تیماری اختلاف معنی داری نداشت .(P>۰.۰۵ ) همچنین نتایج نشان داد ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی سفیدک سیستان )چربی، پروتئین و خاکستر (به طور معنی داری تحت تاثیر سطوح متفاوت پروتئین جیره قرار گرفته است) (P<۰.۰۵) ولی میزان رطوبت تحت تاثیر جیره ها قرار نگرفته است (P>۰.۰۵). یافته های این تحقیق مشخص نمود که جیره حاوی %۲۵ پروتئین، جیره مطلوبتری جهت دستیابی به شاخص های رشد و تغذیه بهینه در بچه ماهیان سفیدک است

واژه‌های کلیدی: تغذیه، ضریب تبدیل غذایی، پروتئین جیره، سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi).
متن کامل [PDF 352 kb]   (788 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: زيست­ شناسی دريا
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khammar R, Gharae A, Ghaffari M, Rahdari A. Effect of Various Levels of Dietary Protein on Bioenergetics’ Parameters of Snow Trout (Shizothorax zarudnyi) Juveniles. joc. 2015; 6 (22) :11-18
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-765-fa.html

خمر رحیمه، قرایی احمد، غفاری مصطفی، راهداری عبدالعلی. تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi, Nikolskii, 1897). نشریه علمی - پژوهشی اقیانوس شناسی . 1394; 6 (22) :11-18

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-765-fa.html



دوره 6، شماره 22 - ( تابستان 1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3781