این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
در تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر شاخصهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان سفیدک سیستان ،(Schizothorax zarudnyi) تعداد ۸۴ قطعه بچه ماهی با میانگین وزن اولیه ۱۳/۴۴±۱/۹۷گرم و طول متوسط اولیه ۱۳.۵±۰.۸سانتیمتر با چهار جیره غذایی حاوی مقدار کربوهیدرات و چربی یکسان و میزان پروتئین متفاوت (D۴ = %۴۰ ،D۳ = %۳۵ ،D۲ = %۳۰ ،D۱ =%۲۵) طی مدت ۸ هفته غذادهی شدند. بچه ماهیان در چهار تیمار و سه تکرار، در ۱۲آکواریوم ۵۰ لیتری به طور تصادفی رهاسازی شدند. طبق نتایج به دست آمده بیشتر ین افزایش وزن بدن ۷/۳۳±۱/۳۵گرم)، در گروه تیماری ،D۱ مشاهده شد، که نسبت به سایر گروههای تیماری اختلاف معنی داری نداشت .(P>۰.۰۵ ) همچنین نتایج نشان داد ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی سفیدک سیستان )چربی، پروتئین و خاکستر (به طور معنی داری تحت تاثیر سطوح متفاوت پروتئین جیره قرار گرفته است) (P<۰.۰۵) ولی میزان رطوبت تحت تاثیر جیره ها قرار نگرفته است (P>۰.۰۵). یافته های این تحقیق مشخص نمود که جیره حاوی %۲۵ پروتئین، جیره مطلوبتری جهت دستیابی به شاخص های رشد و تغذیه بهینه در بچه ماهیان سفیدک است
Khammar R, Gharae A, Ghaffari M, Rahdari A. Effect of Various Levels of Dietary Protein on Bioenergetics’ Parameters of Snow Trout (Shizothorax zarudnyi) Juveniles. Journal of Oceanography 2015; 6 (22) :11-18 URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-765-fa.html