[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 5، شماره 19 - ( 1393 ) ::
جلد 5 شماره 19 صفحات 26-21 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر سطوح مختلف آلوئه ورای خوراکی بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss
غزاله گلستان ، امیر پرویز سلاطی ، سعید کیوان شکوه ، محمد ذاکری ، حسین مرادیان
، salatia@gmail.com
چکیده:   (9293 مشاهده)
آلوئه ورا به‌دلیل فعالیت‌های زیست‌شناختی برخی متابولیت‌ها در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی در سراسر جهان استفاده می‌شود. همچنین برگ‌های این گیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی و تقویت ایمنی است. هدف از این مطالعه ارزیابی شاخص‌های رشد و فعالیت‌های آنتی اکسیدانی عصاره آلوئه ورا در ماهی قزل آلا است. در این تحقیق، 480 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 85/0±50/9 گرم به چهار گروه تقسیم شدند. گروه کنترل جیره فاقد آلوئه‌ورا و 3 گروه دیگر حاوی 5/0، 1 و2 میلی گرم بر کیلوگرم آلوئه ورا، در جیره غذایی دریافت نمود. غذادهی به مدت 60 روز انجام و ماهیان 2 بار در روز تا حد سیری غذادهی شدند. در پایان دوره، نمونه‌های خون اخذ و فعالیت آنزیم‌های کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز جستجو گردید. شاخص‌های رشد براساس فرمول‌های استاندارد محاسبه شد. نتایج این آزمایش بعد از 2 ماه تغذیه، نشان داد که افزودن آلوئه ورا به ترکیب غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در هیچ کدام از شاخص‌های رشد تغییر معنی‌داری ایجاد نکرد (05/0P). بر اساس نتایج بدست آمده، این مطالعه را می‌توان این گونه بیان کرد که استفاده از آلوئه ورا برای تقویت دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان نیازمند مطالعات و بررسی بیشتر در مورد مکانیسم اثر آن است.
واژه‌های کلیدی: کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز، شاخص رشد، Oncorhynchus mykiss.
متن کامل [PDF 342 kb]   (3111 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1393/10/6 | ویرایش نهایی: 1393/12/9 | پذیرش: 1393/10/6 | انتشار الکترونیک: 1393/10/6


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Golestan G, Salati A P, Keyvanshokooh S, Zakeri M, Moradian H. Effects of Dietary Administration of Aloe vera on the Growth and Some Antioxidant Enzymes in Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss. Journal of Oceanography 2014; 5 (19) :21-26
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-604-fa.html

گلستان غزاله، سلاطی امیر پرویز، کیوان شکوه سعید، ذاکری محمد، مرادیان حسین. اثر سطوح مختلف آلوئه ورای خوراکی بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss. اقیانوس شناسی. 1393; 5 (19) :21-26

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-604-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 19 - ( 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4657