این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
پیشینه و اهداف:هدف از این مطالعه برآورد اثر پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز در ترکیب با اسید تانیک بر کیفیت فیله های ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio) در دمای 1±4 درجه سانتیگراد از نظر خواص کیفی از جمله تعداد باکتری ها، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی نگهداری است. روشها:بنابراین فیله ها به طور تصادفی تحت تیمارهای زیر بسته بندی شدند: 1- پروتئین سویا ایزوله شده، 2- پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز، 3- پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک. یافتهها:تعداد باکتری های کل و باکتری های سرمادوست نمونه لفاف پیچیده شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک به طور قابل توجهی در طول ذخیره سازی کاهش یافت.نتایج نشان می دهد که ترکیب اسید تانیک با محلول پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز یک فیلم نانوکامپوزیتی فعال با اثرات ضد میکروبی قوی است.افزودن نانوالیاف سلولز به فیلم پروتئین سویا ایزوله شده باعث کاهش رشد باکتری در فیله های تیمار شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز شد. پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیکفعالیت ضد باکتریایی بالاتری نسبت به پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک نشان داد. امتیاز پذیرش حسی در فیله ماهی کپور معمولی پیچیده شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک بهتر از نمونه های دیگر در روز 12 بود و امتیاز بحرانی برای محصولات شیلات کمتر بود. نتیجهگیری:از این مطالعه، مشخص شد که فیلم پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک موثرترین فیلم برای حفظ فیله بود.