[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: تابستان ::
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر فیلم پروتئین سویا ایزوله شده/ نانو فیبرهای سلولز محتوی اسید تانیک بر ماندگاری فیله های کپور معمولی نگهداری شده در دمای °C4
آی ناز خدانظری
دانشگاه گنبد کاووس ، khodanazary@yahoo.com
چکیده:   (13 مشاهده)
پیشینه و اهداف: هدف از این مطالعه برآورد اثر پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز در ترکیب با اسید تانیک بر کیفیت فیله های ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در دمای 1±4 درجه سانتیگراد از نظر خواص کیفی از جمله تعداد باکتری ها، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی نگهداری است.
روش‌ها‌: بنابراین فیله ها به طور تصادفی تحت تیمارهای زیر بسته بندی شدند: 1- پروتئین سویا ایزوله شده، 2- پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز، 3- پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک.
یافته‌ها: تعداد باکتری های کل  و باکتری های سرمادوست نمونه لفاف پیچیده شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک به طور قابل توجهی در طول ذخیره سازی کاهش یافت. نتایج نشان می دهد که ترکیب اسید تانیک با محلول پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز یک فیلم نانوکامپوزیتی فعال با اثرات ضد میکروبی قوی است. افزودن نانوالیاف سلولز به فیلم پروتئین سویا ایزوله شده باعث کاهش رشد باکتری در فیله های تیمار شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز شد. پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک فعالیت ضد باکتریایی بالاتری نسبت به پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک نشان داد. امتیاز پذیرش حسی در فیله ماهی کپور معمولی پیچیده شده با پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک بهتر از نمونه های دیگر در روز 12 بود و امتیاز بحرانی برای محصولات شیلات کمتر بود.
نتیجه‌گیری: از این مطالعه، مشخص شد که فیلم پروتئین سویا ایزوله شده- نانوالیاف سلولز/ اسید تانیک موثرترین فیلم برای حفظ فیله بود.
واژه‌های کلیدی: بسته بندی فعال، بیوپلیمر گیاهی، نانوفیبر، پلی فنول مشتقات گیاهی، کیفیت ماهی.
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات و آبزیان
دریافت: 1404/2/24 | ویرایش نهایی: 1404/7/5 | پذیرش: 1404/6/31



XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4718