[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 3، شماره 9 - ( 1391 ) ::
جلد 3 شماره 9 صفحات 46-41 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
نعیمه سلیمی‌خورشیدی ، سعید کیوان‌شکوه ، امیرپرویز سلاطی ، محمد ذاکری ، نعمت‌الله محمودی ، احمد طهماسبی کهیانی
، keyvan56@yahoo.com
چکیده:   (24992 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر روی کیفیت لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط 32/0± 35/11 گرم به مدت 8 هفته مورد مطالعه قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در 5 سطح صفر، 05/0، 1/0، 15/0 و2/0 درصد به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی بین 5-3% وزن توده زنده طی دوره پرورش و 5 بار در روز انجام شد. پس از 56 روز پرورش، نتایج آنالیز تقریبی لاشه نشان داد که میزان پروتئین، افزایش معنی داری را نسبت به گروه شاهد داشته است و بیشترین مقدار هم در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. میزان چربی و خاکستر لاشه هم به‌طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش یافت و کمترین میزان، در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل‌آلای رنگین کمان به میزان 2/0 درصد، اثرات مثبتی بر ترکیبات بیوشیمیایی لاشه دارد.
واژه‌های کلیدی: تغذیه، نوکلئوتید، رشد، ترکیبات لاشه، قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
متن کامل [PDF 309 kb]   (4072 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1391/3/8 | ویرایش نهایی: 1391/3/10 | پذیرش: 1395/7/27 | انتشار الکترونیک: 1395/7/27


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Salimi Khorshidi N, Keyvanshokooh S, Salati A P, Zakeri M, Mahmoudi N, Tahmasebi-Kohyani A. Effects of Dietary Nucleotide Levels on Body Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fingerlings. Journal of Oceanography 2012; 3 (9) :41-46
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.html

سلیمی‌خورشیدی نعیمه، کیوان‌شکوه سعید، سلاطی امیرپرویز، ذاکری محمد، محمودی نعمت‌الله، طهماسبی کهیانی احمد. تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). اقیانوس شناسی. 1391; 3 (9) :41-46

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 9 - ( 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4657