[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 3، شماره 9 - ( بهار 1391 ) ::
جلد 3 شماره 9 صفحات 41-46 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
نعیمه سلیمی‌خورشیدی، سعید کیوان‌شکوه* ، امیرپرویز سلاطی، محمد ذاکری، نعمت‌الله محمودی، احمد طهماسبی کهیانی
، keyvan56@yahoo.com
چکیده:   (16716 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر روی کیفیت لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط 32/0± 35/11 گرم به مدت 8 هفته مورد مطالعه قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در 5 سطح صفر، 05/0، 1/0، 15/0 و2/0 درصد به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی بین 5-3% وزن توده زنده طی دوره پرورش و 5 بار در روز انجام شد. پس از 56 روز پرورش، نتایج آنالیز تقریبی لاشه نشان داد که میزان پروتئین، افزایش معنی داری را نسبت به گروه شاهد داشته است و بیشترین مقدار هم در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. میزان چربی و خاکستر لاشه هم به‌طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش یافت و کمترین میزان، در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل‌آلای رنگین کمان به میزان 2/0 درصد، اثرات مثبتی بر ترکیبات بیوشیمیایی لاشه دارد.
واژه‌های کلیدی: تغذیه، نوکلئوتید، رشد، ترکیبات لاشه، قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
متن کامل [PDF 309 kb]   (2588 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Salimi Khorshidi N, Keyvanshokooh S, Salati A P, Zakeri M, Mahmoudi N, Tahmasebi-Kohyani A. Effects of Dietary Nucleotide Levels on Body Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fingerlings. joc. 2012; 3 (9) :41-46
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.html

سلیمی‌خورشیدی نعیمه، کیوان‌شکوه سعید، سلاطی امیرپرویز، ذاکری محمد، محمودی نعمت‌الله، طهماسبی کهیانی احمد. تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی - پژوهشی اقیانوس شناسی . 1391; 3 (9) :41-46

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.html



دوره 3، شماره 9 - ( بهار 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3781