[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 6، شماره 21 - ( 1394 ) ::
جلد 6 شماره 21 صفحات 105-97 برگشت به فهرست نسخه ها
تغییرات اسیدهای چرب جیره و عضله در بچه تاس‌ماهیان سیبری (Acipenser baeri Brandt 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف لسیتین
اسماعیل نجفی پورمقدم ، بهرام فلاحتکار ، محمدرضا کلباسی مسجدشاهی
، falahatkar@guilan.ac.ir
چکیده:   (9337 مشاهده)
این مطالعه به‌منظور بررسی تغییرات پروفیل اسید چرب جیره و عضله بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) پس از تغذیه با سطوح مختلف لسیتین انجام شد. ماهی‌هایی با میانگین وزن اولیه 0/3 ± 32/9 گرم با پنج جیره (سه تکرار) دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل صفر، 2/5، 5، 7/5 و 10 درصد لسیتین به مدت 8 هفته و 5 وعده در روز غذادهی شدند. نتایج نشان داد به‌کارگیری لسیتین تا 10 درصد در جیره این ماهی باعث افزایش معنی‌داری در برخی اسیدهای چرب از جمله C14:0، DHA ،EPA ، SFA و HUFA می‌گردد (0/05>P). میزان اسید‌های چرب تک غیراشباع (MUFA) و اسیدهای چند غیراشباع (PUFA) تحت تاثیر جیره-های مختلف قرار نگرفت (0/05P)، اما میزان آراشیدونیک اسید (C20:4n6) در بین ماهیان تیمارهای مختلف، هیچ تفاوت معنی‌داری را نشان نداد (0/05
واژه‌های کلیدی: لسیتین، رشد، اسیدهای چرب، تاس‌ماهی سیبری
متن کامل [PDF 386 kb]   (2512 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: زيست­ شناسی دريا
دریافت: 1394/3/30 | ویرایش نهایی: 1394/4/1 | پذیرش: 1394/3/30 | انتشار الکترونیک: 1394/3/30


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Najafipour Moghadam E, Falahatkar B, Kalbassi Masjed Shahi M. Changes in Dietary and Muscle Fatty Acids Composition in Siberian Sturgeon (Acipenser baeri Brandt 1869) Fed with Different Levels of Lecithin. Journal of Oceanography 2015; 6 (21) :97-105
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-721-fa.html

نجفی پورمقدم اسماعیل، فلاحتکار بهرام، کلباسی مسجدشاهی محمدرضا. تغییرات اسیدهای چرب جیره و عضله در بچه تاس‌ماهیان سیبری (Acipenser baeri Brandt 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف لسیتین. اقیانوس شناسی. 1394; 6 (21) :97-105

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-721-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 6، شماره 21 - ( 1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4642