این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
این مطالعه بهمنظور بررسی تغییرات پروفیل اسید چرب جیره و عضله بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baeri) پس از تغذیه با سطوح مختلف لسیتین انجام شد. ماهیهایی با میانگین وزن اولیه 0/3 ± 32/9 گرم با پنج جیره (سه تکرار) دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل صفر، 2/5، 5، 7/5 و 10 درصد لسیتین به مدت 8 هفته و 5 وعده در روز غذادهی شدند. نتایج نشان داد بهکارگیری لسیتین تا 10 درصد در جیره این ماهی باعث افزایش معنیداری در برخی اسیدهای چرب از جمله C14:0، DHA ،EPA ، SFA و HUFA میگردد (0/05>P). میزان اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA) و اسیدهای چند غیراشباع (PUFA) تحت تاثیر جیره-های مختلف قرار نگرفت (0/05
P)، اما میزان آراشیدونیک اسید (C20:4n6) در بین ماهیان تیمارهای مختلف، هیچ تفاوت معنیداری را نشان نداد (0/05
Najafipour Moghadam E, Falahatkar B, Kalbassi Masjed Shahi M. Changes in Dietary and Muscle Fatty Acids Composition in Siberian Sturgeon (Acipenser baeri Brandt 1869) Fed with Different Levels of Lecithin. Journal of Oceanography 2015; 6 (21) :97-105 URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-721-fa.html
نجفی پورمقدم اسماعیل، فلاحتکار بهرام، کلباسی مسجدشاهی محمدرضا. تغییرات اسیدهای چرب جیره و عضله در بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri Brandt 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف لسیتین. اقیانوس شناسی. 1394; 6 (21) :97-105