این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
مطالعه حاضر بر اساس استخراج کل چربی موجود در بافت ماهیچهای دو گونه فانوس ماهی و ساردین سند صید شده از دریای عمان انجام شد. شناسایی ترکیب اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی انجام گرفت. بر اساس نتایج بهدست آمده هر دو گونه از نظر اسیدهای چرب پالمیتیک اسید(C16:0) و اولئیک اسید (C18:1n9c) غنی هستند. مهمترین اسیدهای چرب غیراشباع در دو گونه مورد بررسی شامل دیکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) (C22:6n3) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) (C20:5n3) بوده است. بر اساس نتایج بهدست آمده، هر دو گونه دارای مقادیر بالای اسیدهای چرب بخصوص امگاـ3 هستند، با توجه به مقادیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در این دو گونه، میتوانند بهعنوان منابع مناسبی جهت استفاده در صنایع غذایی و تولید داروهای غنی شده امگا -3 مورد استفاده قرار گیرد.
Bahri A H, afkhami M, Ehsanpour M, Mokhlesi A. Myctophids: Great Fatty Acids Resources from Gulf of Oman. Journal of Oceanography 2015; 6 (21) :11-17 URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-712-fa.html