[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 6، شماره 21 - ( 1394 ) ::
جلد 6 شماره 21 صفحات 9-1 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر تراکم اولیه ذخیره‌سازی و نوع جیره غذایی بر رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)
فاطمه حسن تبار ، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی ، حسین اورجی ، سیده صدیقه بابایی ، سیده فیروزه حسینی
چکیده:   (12958 مشاهده)

این مطالعه به‌منظور بررسی اثرات دو سطح مختلف از تراکم لاروی (40 و 80 عدد لارو در لیتر) و دو نوع جیره غذایی (غذای زنده و کنسانتره) بر پارامترهای رشدی و بازماندگی لاروهای تازه به تغذیه فعال افتاده ماهی سفید دریای خزر به مدت 4 هفته انجام شد. نتایج نشان داد که بالاترین میزان وزن بدن در گروه غذای کنسانتره در تراکم پایین با میانگین وزن نهایی بدن 2±56 میلی گرم به دست آمد (0/05>P). کمترین میزان تلفات در گروه‌های تغذیه شده با غذای زنده مشاهده شد، به‌طوری که میزان بازماندگی آنها در محدوده‌ای بین 91-85 درصد متفاوت بود، ولی نرخ رشد در این گروه‌ها در هر دو سطح از تراکم در مقایسه با غذای کنسانتره پایین تر بود (P<0/05). بر اساس نتایج به‌دست آمده لاروها را می‌توان در روزهای آغازین تغذیه فعال با غذای کنسانتره و در تراکم لاروی پایین (40 عدد در لیتر) پرورش داد. نظر به اهمیت بالای میزان بازماندگی لاروی در برابر رشد در ماهی سفید می-توان استفاده از غذای زنده (در دو هفته اول) و سپس غذای کنسانتره (در دو هفته بعدی) را پیشنهاد نمود.

واژه‌های کلیدی: ماهی سفید، تراکم، غذای زنده، غذای کنسانتره، رشد، بازماندگی
متن کامل [PDF 405 kb]   (2168 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: زيست­ شناسی دريا
دریافت: 1392/3/7 | ویرایش نهایی: 1395/10/19 | پذیرش: 1393/11/25 | انتشار الکترونیک: 1394/7/6


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hassantabar F, Esmaeili Fereidouni A, Ouraji H, Babaei S, Hosseini F. Effect of Initial Stocking Density and Diet Type on Growth Indices and Survival Rate of the Caspain Kutum (Rutilus kutum) Larvae. Journal of Oceanography 2015; 6 (21) :1-9
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-711-fa.html

حسن تبار فاطمه، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، اورجی حسین، بابایی سیده صدیقه، حسینی سیده فیروزه. بررسی اثر تراکم اولیه ذخیره‌سازی و نوع جیره غذایی بر رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum). اقیانوس شناسی. 1394; 6 (21) :1-9

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-711-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 6، شماره 21 - ( 1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4657