[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 4، شماره 16 - ( 1392 ) ::
جلد 4 شماره 16 صفحات 75-63 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرات اسیدهای آمینه متیونین و لایزین بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus)
حمیدرضا پورعلی فشتمی ، محمد علی یزدانی ساداتی ، نعمت پیکران مانا ، محمود حافظیه ، سجاد دروی قاضیانی
موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، استان گیلان ، pourali_882@yahoo.com
چکیده:   (13561 مشاهده)
این بررسی با هدف تعیین اثرات جیره غذایی حاوی درصدهای مختلف اسیدهای آمینه متیونین و لایزین برعملکرد رشد و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) تحت شرایط پرورشی ایران به‌مدت 50 روز از تاریخ 25/3/1390 تا 15/5/1390 در موسسه تحقیقات بین‌المللی تاسماهیان دریای خزر انجام شد. تیمارها شامل پنج جیره غذایی با سه تکرار بود و بررسی اثر جیره‌های غذایی در طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل 2×2 انجام پذیرفت. جیره غذایی نیمه خالص شامل جیره پایه بدون افزودن اسیدهای آمینه متیونین و لایزین (تیمار شاهد) و چهار جیره غذایی حاوی سطوح یک و سه درصد متیونین و لایزین فرموله شد. تعداد 360 عدد بچه‌ تاسماهی ایرانی با وزن متوسط 3/0± 8/1 گرم و میانگین طول کل 2±1/7 سانتی متر (میانگین ± انحراف از معیار) به‌طور تصادفی در 18 حوضچه 50 لیتری (20 عدد در هر حوضچه) مجهز به سامانه هوادهی و دبی آب 2/0 لیتر در ثانیه، توزیع شدند. نتایج این بررسی نشان می دهد که اختلافات معنی داری در عملکرد رشد در میان تیمارهای مختلف وجود دارد. حداکثر وزن (5/2 ± 1/10گرم)، درصد افزایش وزن بدن (6/138 ± 9/461 درصد) و شاخص رشد ویژه (7/0 ± 7/10 درصد) در سطح 3% لایزین و متیونین حاصل شد. هیچگونه اختلاف معنی داری در بازماندگی ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف متیونین و لایزین و گروه شاهد مشاهده نگردید.
واژه‌های کلیدی: تاسماهی ایرانی، متیونین، لایزین، تغذیه، رشد، ضریب تبدیل غذایی.
متن کامل [PDF 413 kb]   (3519 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1393/1/3 | ویرایش نهایی: 1398/4/30 | پذیرش: 1393/1/3 | انتشار الکترونیک: 1393/1/3


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pourali Foshtomi H, Yazdani Sadati M A, Peykaran Mana N, Hafezieh M, Daravi Ghaziani S. Effects of Supplemental Lysine and Methionine on Growth Performance and Survival Rates of Persian Sturgeon (Acipenser persicus) Fingerlings. Journal of Oceanography 2014; 4 (16) :63-75
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-468-fa.html

پورعلی فشتمی حمیدرضا، یزدانی ساداتی محمد علی، پیکران مانا نعمت، حافظیه محمود، دروی قاضیانی سجاد. بررسی اثرات اسیدهای آمینه متیونین و لایزین بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus). اقیانوس شناسی. 1392; 4 (16) :63-75

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-468-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 16 - ( 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4657