[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
اطلاعات نشریه::
راهنمای نویسندگان::
بخش داوری::
ثبت نام و اشتراک::
سیاست های نشریه::
آمار و ارقام نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تسهیلات پایگاه::
سامانه های پژوهشگاه::
تماس با ما::
::
فرمت مقالات نشریه

فرمت مقاله برای نگارندگان
لطفا قبل از ارسال مقاله، بخش
شیوه‌نامه نگارش مقالات
را مطالعه و مقاله خود را با فرمت جدید نشریه مطابقت دهید 

..
پایگاه ها و نمایه ها


AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
CC BY
تبعیت از قوانین COPE

 
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
..
:: دوره 8، شماره 29 - ( 1396 ) ::
جلد 8 شماره 29 صفحات 41-35 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی رژیم غذایی خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni با استفاده از شاخص های تغذیه در آبسنگ های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم
فریبا فناطی رشیدی ، احسان کامرانی ، محمد شریف رنجبر
دانشگاه هرمزگان
چکیده:   (6827 مشاهده)

این مقاله با هدف بررسی رژیم غذایی خیار دریایی Stichopus herrmanni در آبسنگ­های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم انجام شده است. نمونه­برداری به صورت فصلی (از بهار 1393 تا زمستان 1393) در جنوب شرقی جزیره قشم، در ایستگاهی با وسعت 515000 مترمربع و به تعداد 15-10 عدد در هر فصل انجام گرفت و محتویات روده به عنوان روشی استاندارد بررسی شدند. در این مطالعه دیاتومه­ها، جلبک­های سبزآبی، کفزیان جانوری (فرامینیفرها، نماتودها و شکم­پایان) به عنوان طعمه اصلی در محتویات روده این گونه شناسایی شدند. در میزان شاخص شدت تغذیه و شاخص تهی بودن روده طی فصول مختلف تغییراتی مشاهده شد و همچنین شاخص طول روده در این جانوران بیش از یک ثبت گردید. به طور کلی به نظر می­رسد تغییراتی که در رژیم غذایی این جانور اتفاق می­افتد متاثر از مراحل مختلف زندگی آن، از جمله رسیدگی جنسی و تخمریزی باشد.

واژه‌های کلیدی: رژیم غذایی، آبسنگ های مرجانی، خیار دریایی، Stichopus herrmanni، خلیج فارس
متن کامل [PDF 517 kb]   (1713 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: زيست­ شناسی دريا
دریافت: 1395/6/27 | پذیرش: 1396/3/20 | انتشار الکترونیک: 1396/4/28



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Fanati Rashidi F, Kamrani E, Sharif Ranjbar M. Study of Feeding Regime of Sea Cucumber Stichopus herrmanni Using Nutritional Indices on Coral Reefs of Southeast of the Qeshm Island, Persian Gulf . Journal of Oceanography 2017; 8 (29) :35-41
URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-1102-fa.html

فناطی رشیدی فریبا، کامرانی احسان، شریف رنجبر محمد. بررسی رژیم غذایی خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni با استفاده از شاخص های تغذیه در آبسنگ های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم . اقیانوس شناسی. 1396; 8 (29) :35-41

URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-1102-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 8، شماره 29 - ( 1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4657