@ARTICLE{Afsharmanesh, author = {Afsharmanesh, Shiva and Paighambari, Seyed Yousef and Shabanpure, Bahare and Savari, Ahmad and }, title = {Changes of Some Biogenic Amines in Yellow Fin Tuna (Thunnus albacares) During Iced and Frozen Storage in Fishing Vessels of Chabahar}, volume = {3}, number = {10}, abstract ={در این تحقیق که در فروردین 88 انجام شده است به بررسی میزان آمین‌های بیوژن پوترسین، کدورین وهیستامین ماهی گیدر(Thunnus albacares) و رابطه‌ی آن‌ها با بارمیکروبی حاصل از دو روش نگهداری در یخ و انجماد پرداخته شده است. پس از کشت میکروبی قطعه‌ای از عضله‌های 15 نمونه ماهی گیدر، عصاره‌ای را استخراج کرده و مورد آنالیز شیمیایی قرار دادیم. بیشترین تعداد نمونه‌های ردیابی شده برای آمین‌ها به‌ترتیب برای پوترسین، کدورین و سپس هیستامین بوده است. با نگهداری ماهیان در یخ، مشاهده گردید که آمین پوترسین به‌عنوان عمده‌ترین آمین تشکیل شده در این شرایط نگهداری بوده است. با افزایش بار باکتریایی، میزان تولید آمین‌های پوترسین، کدورین و هیستامین افزایش می‌یابد و این دو عامل یعنی بار باکتریایی و تولید آمین‌ها با یکدیگر رابطه‌ی تنگاتنگ و مستقیمی دارند. با افزایش بار باکتریایی، مقدار پوترسین در عضله نگهداری شده در یخ افزایش یافته و از رابطه‌ی خطی مثبت، بالا (97/0= r) و معنی داری(05/0P }, URL = {http://joc.inio.ac.ir/article-1-176-fa.html}, eprint = {http://joc.inio.ac.ir/article-1-176-fa.pdf}, journal = {Journal of Oceanography}, doi = {}, year = {2012} }