%0 Journal Article %A Salimi Khorshidi, Naeemeh %A Keyvanshokooh, Saeed %A Salati, Amir Parviz %A Zakeri, Mohammad %A Mahmoudi, Nematollah %A Tahmasebi-Kohyani, Ahmad %T Effects of Dietary Nucleotide Levels on Body Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fingerlings %J Journal of Oceanography %V 3 %N 9 %U http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.html %R %D 2012 %K Nutrition, Nucleotide, Growth, Body composition, Rainbow trout, Oncorhynchus mykiss., %X تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر روی کیفیت لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط 32/0± 35/11 گرم به مدت 8 هفته مورد مطالعه قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در 5 سطح صفر، 05/0، 1/0، 15/0 و2/0 درصد به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی بین 5-3% وزن توده زنده طی دوره پرورش و 5 بار در روز انجام شد. پس از 56 روز پرورش، نتایج آنالیز تقریبی لاشه نشان داد که میزان پروتئین، افزایش معنی داری را نسبت به گروه شاهد داشته است و بیشترین مقدار هم در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. میزان چربی و خاکستر لاشه هم به‌طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش یافت و کمترین میزان، در تیمار 2/0 درصد مشاهده شد. نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل‌آلای رنگین کمان به میزان 2/0 درصد، اثرات مثبتی بر ترکیبات بیوشیمیایی لاشه دارد. %> http://joc.inio.ac.ir/article-1-107-fa.pdf %P 41-46 %& 41 %! %9 Research/ Original/ Regular Article %L A-10-2-65 %+ %G eng %@ 1562-1057 %[ 2012