TY - JOUR JF - JOC JO - VL - 8 IS - 29 PY - 2017 Y1 - 2017/3/01 TI - Study of Feeding Regime of Sea Cucumber Stichopus herrmanni Using Nutritional Indices on Coral Reefs of Southeast of the Qeshm Island, Persian Gulf TT - بررسی رژیم غذایی خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni با استفاده از شاخص های تغذیه در آبسنگ های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم N2 - این مقاله با هدف بررسی رژیم غذایی خیار دریایی Stichopus herrmanni در آبسنگ­های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم انجام شده است. نمونه­برداری به صورت فصلی (از بهار 1393 تا زمستان 1393) در جنوب شرقی جزیره قشم، در ایستگاهی با وسعت 515000 مترمربع و به تعداد 15-10 عدد در هر فصل انجام گرفت و محتویات روده به عنوان روشی استاندارد بررسی شدند. در این مطالعه دیاتومه­ها، جلبک­های سبزآبی، کفزیان جانوری (فرامینیفرها، نماتودها و شکم­پایان) به عنوان طعمه اصلی در محتویات روده این گونه شناسایی شدند. در میزان شاخص شدت تغذیه و شاخص تهی بودن روده طی فصول مختلف تغییراتی مشاهده شد و همچنین شاخص طول روده در این جانوران بیش از یک ثبت گردید. به طور کلی به نظر می­رسد تغییراتی که در رژیم غذایی این جانور اتفاق می­افتد متاثر از مراحل مختلف زندگی آن، از جمله رسیدگی جنسی و تخمریزی باشد. SP - 35 EP - 41 AU - Fanati Rashidi, Fariba AU - Kamrani, Ehsan AU - Sharif Ranjbar, Mohammad AD - KW - Sea cucumber KW - Feeding regime KW - Coral reefs KW - Stichopus herrmanni KW - Persian Gulf UR - http://joc.inio.ac.ir/article-1-1102-fa.html DO - 10.18869/acadpub.joc.8.29.35 ER -