@ARTICLE{Kamrani, author = {Fanati Rashidi, Fariba and Kamrani, Ehsan and Sharif Ranjbar, Mohammad and }, title = {Study of Feeding Regime of Sea Cucumber Stichopus herrmanni Using Nutritional Indices on Coral Reefs of Southeast of the Qeshm Island, Persian Gulf}, volume = {8}, number = {29}, abstract ={این مقاله با هدف بررسی رژیم غذایی خیار دریایی Stichopus herrmanni در آبسنگ­های مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم انجام شده است. نمونه­برداری به صورت فصلی (از بهار 1393 تا زمستان 1393) در جنوب شرقی جزیره قشم، در ایستگاهی با وسعت 515000 مترمربع و به تعداد 15-10 عدد در هر فصل انجام گرفت و محتویات روده به عنوان روشی استاندارد بررسی شدند. در این مطالعه دیاتومه­ها، جلبک­های سبزآبی، کفزیان جانوری (فرامینیفرها، نماتودها و شکم­پایان) به عنوان طعمه اصلی در محتویات روده این گونه شناسایی شدند. در میزان شاخص شدت تغذیه و شاخص تهی بودن روده طی فصول مختلف تغییراتی مشاهده شد و همچنین شاخص طول روده در این جانوران بیش از یک ثبت گردید. به طور کلی به نظر می­رسد تغییراتی که در رژیم غذایی این جانور اتفاق می­افتد متاثر از مراحل مختلف زندگی آن، از جمله رسیدگی جنسی و تخمریزی باشد. }, URL = {http://joc.inio.ac.ir/article-1-1102-fa.html}, eprint = {http://joc.inio.ac.ir/article-1-1102-fa.pdf}, journal = {Journal of Oceanography}, doi = {10.18869/acadpub.joc.8.29.35}, year = {2017} }