%0 Journal Article %A Najafipour Moghadam, Esmaeel %A Falahatkar, Bahram %A Kalbassi Masjed Shahi, Mohamadreza %T Changes in Dietary and Muscle Fatty Acids Composition in Siberian Sturgeon (Acipenser baeri Brandt 1869) Fed with Different Levels of Lecithin %J Journal of Oceanography %V 6 %N 21 %U http://joc.inio.ac.ir/article-1-721-fa.html %R %D 2015 %K Lecithin, Growth, Fatty acids, Siberian sturgeon., %X این مطالعه به‌منظور بررسی تغییرات پروفیل اسید چرب جیره و عضله بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) پس از تغذیه با سطوح مختلف لسیتین انجام شد. ماهی‌هایی با میانگین وزن اولیه 0/3 ± 32/9 گرم با پنج جیره (سه تکرار) دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل صفر، 2/5، 5، 7/5 و 10 درصد لسیتین به مدت 8 هفته و 5 وعده در روز غذادهی شدند. نتایج نشان داد به‌کارگیری لسیتین تا 10 درصد در جیره این ماهی باعث افزایش معنی‌داری در برخی اسیدهای چرب از جمله C14:0، DHA ،EPA ، SFA و HUFA می‌گردد (0/05>P). میزان اسید‌های چرب تک غیراشباع (MUFA) و اسیدهای چند غیراشباع (PUFA) تحت تاثیر جیره-های مختلف قرار نگرفت (0/05P)، اما میزان آراشیدونیک اسید (C20:4n6) در بین ماهیان تیمارهای مختلف، هیچ تفاوت معنی‌داری را نشان نداد (0/05 %> http://joc.inio.ac.ir/article-1-721-fa.pdf %P 97-105 %& 97 %! %9 Research/ Original/ Regular Article %L A-10-2-220 %+ %G eng %@ 1562-1057 %[ 2015