این مقاله به بررسی اثرات درجه حرارت و شوری آب در روند تراکم مراحل مختلف چرخه زندگی کوپه پود Acartia tonsa در دو تیمار شوری psu ١±١١ و ١ ± ١٢ (خطای استاندارد ±میانگین) و دو تیمار درجه حرارت ٢oC ± ٢٥ و ٢± ٢٣ پرداخته است. این بررسی نشان داد که در روزهای دهم تا دوازدهم کشت، حدود ٣٩ -٢٤ درصد نمونه ها مرحله کوپه پودیت را تکمیل کرده و وارد مرحله بلوغ جنسی خواهند شد. در روز ١٦ از کشت حدود ٦٨ درصد از نوزادان اولیه به بلوغ جنسی کامل رسیده و قادر به تخم ریزی شدند. در سری دوم از آزمایشها که کشت A. tonsa با دمای oC ١ ±٢١ و شوریpsu 1±11 انجام شد، مدت زمان تکمیل از مرحله ناپلیوسی به مرحله بالغ حدود ١٥ روز بوده است. به طوری که حدود ٥/٥٧ درصد از نوزادان (ناپلیوس) به مرحله I و II کوپه پودیت و حدود ٣٥-٤٥ درصد طی ٨-١١روز به Acartia بالغ تبدیل شدند و در طی روز پانزدهم شروع به تخم ریزی در هر شبانه روز نمودند. بنابراین بهترین دما و شوری رشد A. tonsa در آب دریای خزر در شرایط آزمایشگاهی در دمای ٢٥oC و شوری ١٢psu است.