این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق درانتشار (COPE) است و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
این مطالعه بهمنظور آگاهی از غلظت جیوه در رسوبات سطحی خور موسی صورت گرفت. 5 خور زنگی، جعفری، پتروشیمی، غزاله و مجیدیه انتخاب گردید و از هر یک جمعاً 9 نمونه رسوب برداشت شد. عملیات نمونهبرداری در آبان ماه 1388 انجام شد. پس از هضم نمونهها، محتوی جیوه آنها با استفاده از دستگاه جذب اتمی و روش بخار سرد اندازهگیری شد. میانگین غلظت جیوه در رسوبات مورد بررسی در محدوده 0/69-0/31 میکروگرم بر گرم قرار داشت. مقادیر بالای جیوه بهترتیب در دو خور پتروشیمی و مجیدیه یافت شد که احتمالاً ناشی از ورود پساب واحد کلرآلکالی پتروشیمی بندر امام، ریزشهای نفتی و فعالیتهای کشتیرانی بود. فاکتور آلودگی در مقیاس منطقهای، آلودگی شدید خوریات را نشان داد، اما در مقیاس جهانی، آلودگی در محدوده کم تا متوسط قرار داشت.
Babadi S, Safahieh A R, Nabavi S M B, Ghanemi K, Rounagh M T. Assessment of Mercury Accumulation in Surficial Sediments of Musa Estuary (Khuzestan Province, Persian Gulf). Journal of Oceanography 2015; 6 (21) :19-26 URL: http://joc.inio.ac.ir/article-1-713-fa.html