:: ::
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp.) و کاهو دریایی (Ulva sp.) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک
مرتضی ضیاءالدینی، غلامرسول بسکله، میرمهدی زاهدی دیزجی
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، morteza_ziaadini@yahoo.com
چکیده:   (678 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
واژه‌های کلیدی: ترکیبات فنولی، آب‌های ساحلی چابهار، سارگاسوم، کاهو دریایی، اولتراسونیک، فولین سیو کالتو
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شيمی دريا
دریافت: ۱۳۹۷/۹/۱۸ | پذیرش: ۱۳۹۸/۳/۲۰



XML   English Abstract   Print



برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها