این مقاله با هدف بررسی رژیم غذایی خیار دریایی Stichopus herrmanni در آبسنگهای مرجانی جنوب شرقی جزیره قشم انجام شده است. نمونهبرداری به صورت فصلی (از بهار 1393 تا زمستان 1393) در جنوب شرقی جزیره قشم، در ایستگاهی با وسعت 515000 مترمربع و به تعداد 15-10 عدد در هر فصل انجام گرفت و محتویات روده به عنوان روشی استاندارد بررسی شدند. در این مطالعه دیاتومهها، جلبکهای سبزآبی، کفزیان جانوری (فرامینیفرها، نماتودها و شکمپایان) به عنوان طعمه اصلی در محتویات روده این گونه شناسایی شدند. در میزان شاخص شدت تغذیه و شاخص تهی بودن روده طی فصول مختلف تغییراتی مشاهده شد و همچنین شاخص طول روده در این جانوران بیش از یک ثبت گردید. به طور کلی به نظر میرسد تغییراتی که در رژیم غذایی این جانور اتفاق میافتد متاثر از مراحل مختلف زندگی آن، از جمله رسیدگی جنسی و تخمریزی باشد.