[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: ::
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل دو نوع جلبک دریایی سارگاسوم (Sargassum sp.) و کاهو دریایی (Ulva sp.) در آب های ساحلی چابهار به روش اولتراسونیک
مرتضی ضیاءالدینی، غلامرسول بسکله، میرمهدی زاهدی دیزجی
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، morteza_ziaadini@yahoo.com
چکیده:   (329 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
واژه‌های کلیدی: ترکیبات فنولی، آب‌های ساحلی چابهار، سارگاسوم، کاهو دریایی، اولتراسونیک، فولین سیو کالتو
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شيمی دريا
دریافت: ۱۳۹۷/۹/۱۸ | پذیرش: ۱۳۹۸/۳/۲۰
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code



XML   English Abstract   Print



برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علمی پژوهشی اقیانوس شناسی Journal of Oceanography
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3879